Faronics Insight

Faronics Insight on klassitarkvara, mis on mõeldud eelkõige koolidele ja arvutiklassidele. Klassitarkvara toimib õpperuumides, kus on igal õpilasel oma töökoht arvutiga. Tarkvara otstarve on maksimiseerida õppejõu poolt antav info kaasates õppetööse kõik õpilased. Õppejõul on täielik ülevaade õpilaste arvutites tehtavast tööst ning on võimalik täielikult kontrollida õpilaste arvuteid – alustades juhendamisest õpilase ekraanil või projektoril ning lõpetates piirangutega (Internet, programmid, heli, pilt). Õpetaja saab lasta õpilasel täita testi, mis on eelnevalt ette valmistatud. Testis saab kasutada valikvastuseid, Üks-Teine varianti, tekst-lühivastuse tüüpi ja essee tüüpi. Õpetaja saab jälgida kõigi õpilaste töö käiku ja tulemused kuvatakse koheselt peale testi lõppu õpetajale.

 

Faronics Insight funktsioonid:

  • Presentasiooni tehnika – võimaldab kuvada pilti õpetaja või õpilase arvutist otse projektori ekraanil
  • Õpetaja juhendamine oma töökohalt – õpetaja saab võtta üle õpilase arvuti ning juhendada teda ilma töökohalt lahkumata
  • Õpetaja saab jälgida kõiki õpilasi korraga
  • Õpetaja saab piirata vastavalt vajadusele õpilaste võimalusi – Internet, programmid, võrgukasutus, heli ja pilt
  • Testi keskkond – erinevad vastusevariandid, ajalise piirangu võimalus, testitulemuste kohene raport, võimatu spikerdada arvutis

Vaadake ka tutvustavat lühivideot, mis illustreerib kergelt Faronics Insight kasutust:

[youtube_sc url=”AKanFQgjn0w” title=”Mis%20on%20Faronics%20Insight?” width=”640″ height=”385″ color=”white” theme=”light” autohide=”1″ fs=”1″ rel=”0″ showinfo=”0″ nocookie=”1″]

 

Hetkel on Faronics Insight kasutusel mõningates Tallinna üldhariduskoolides ning me jätkame tarkvara tutvustamist. Kui olete tarkvarast huvitatud, võtke meiega ühendust. Me saame Teile pakkuda ühe kuu prooviversiooni ning presentatsiooni kohapeal. Hind on kõigile individuaalne ning soovi korral esitame Teile hinnapakkumise. Meiega saab kontakti telefoni, e-posti või alljärgneva ankeedi abil.

[contact_form]