Korrapärane hooldus tagab arvuti pika eluea

Paljudele tuleb üllatuseks, et arvuti vajaks ka hooldust vähemalt ühe korra aastas. Tundub küll loogiline, et ostes arvuti ja seda tagasihoidlikult kasutadades ei tohiks midagi juhtuda, kuid tegelikkuses kulub arvuti täpselt samamoodi kui kõik teised tarbeesemed. Arvuti ventilaator suudab ööpäevaga terve väikse toa õhu arvuti korpusest läbi pumbata ning sellega ladestub arvuti jahutusventilaatorile ka kõige puhtamas toas tolmu. Hoolduse käigus võetakse Teie arvuti lahti, puhastatakse tolmust, paigaldatakse uus termopasta ning võimaluse korral tuvastatakse ka rikkeid.

Lisaks mehaanilisele puhastusele tuleks ka arvuti tarkvaralist poolt puhastada Internetist saabuvast pahavarast ja liiginfost. Nimelt jääb iga veebilehe külastamisest jälg maha ning aja jooksul koguneb selliseid andmeid päris korralikul määral. Hooldusega eemaldatakse pahavara ning liigne info, millega muudetakse Teie arvuti taas kiiremaks ning koostööaldimaks.

Broneeriga juba täna oma arvutile hooldus ning võite kindel olla, et Teie arvuti jääb Teid veel pikaks ajaks teenima.